Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a eliminat din lupta pentru privatizarea Nitramonia consortiul format din firmele Somes Dej si Sada Cluj-Napoca. "In urma analizarii documentelor de precalificare, comisia de privatizare a ho
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a eliminat din lupta pentru privatizarea Nitramonia consortiul format din firmele Somes Dej si Sada Cluj-Napoca. "In urma analizarii documentelor de precalificare, comisia de privatizare a hotarat, miercuri, sa elimine consortiul format din SC Somes Dej si SC Sada Cluj-Napoca din cursa pentru preluarea societatilor comerciale de pe platforma Nitramonia, ca urmare a neindeplinirii criteriilor de precalificare impuse prin anuntul publicitar", se arata intr-un comunicat al AVAS. Ofertantii trebuie sa aiba o cifra de afaceri de cel putin 1,5 milioane dolari pentru ultimul exercitiu financiar si experienta de minimum 5 ani pe piata productiei sau comercializarii de ingrasaminte chimice ori explozibili. Comisia de privatizare analizeaza in prezent documentele de participare depuse de catre ceilalti doi ofertanti, firma ungara Nitrogenmuvek Rt. si Agrosem Timisoara.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.