Grupul Lukoil intentioneaza sa investeasca circa un miliard de dolari in operatiunile derulate in Bulgaria, in urmatorii sase ani, in cadrul programului de dezvoltare, a declarat directorul executiv al companiei, Vagit Alekperov, transmite Mediafax.
Grupul Lukoil intentioneaza sa investeasca circa un miliard de dolari in operatiunile derulate in Bulgaria, in urmatorii sase ani, in cadrul programului de dezvoltare, a declarat directorul executiv al companiei, Vagit Alekperov, transmite Mediafax. Lukoil are in vedere dublarea productiei actuale de 1,8 milioane de barili pe zi de petrol, pana in 2015, si se extinde in state care au fost aliate ale fostei Uniuni Sovietice. Alekperov a precizat ca 750 de milioane de dolari vor fi alocate rafinariei din Burgas, cea mai mare din regiunea balcanica, in timp ce reteaua de retail va beneficia de investitii de 250 de milioane de dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.