Automobile Dacia va rechema in service un numar de 3.115 autoturisme Logan, produse in intervalul 5 - 19 septembrie 2005, pentru remedierea unei defectiuni descoperite la scaunele din fata. "Este vorba de un punct de sudura la spatarul scaunelor din
Automobile Dacia va rechema in service un numar de 3.115 autoturisme Logan, produse in intervalul 5 - 19 septembrie 2005, pentru remedierea unei defectiuni descoperite la scaunele din fata. "Este vorba de un punct de sudura la spatarul scaunelor din fata al masinilor echipate cu motoare de 1,4 litri pe benzina" a declarat vicepresedintele Automobile Dacia, Constantin Stroe. Potrivit lui Stroe, defectiunea nu a fost descoperita si la masinile echipate cu scaune cu reglare pe verticala. Intreaga operatiune, al carei cost nu a fost precizat, s-ar putea intinde pe cel mult doua saptamani, insa durata va fi influentata de modul in care vor reactiona clientii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.