Oltchim

Singurul emitent cu o lichiditate mai buna este si cel care a scazut cel mai mult, Oltchim Ramnicu Valcea, reintrat la tranzactionare pe 1 martie, in cele trei zile pierzand 15% din valoarea bursiera. Societatea a fost suspenda

Oltchim

Singurul emitent cu o lichiditate mai buna este si cel care a scazut cel mai mult, Oltchim Ramnicu Valcea, reintrat la tranzactionare pe 1 martie, in cele trei zile pierzand 15% din valoarea bursiera. Societatea a fost suspendata din 9 februarie, in vederea emiterii unui act normativ prin care sa se incerce rezolvarea conflictului cu actionarii minoritari ce au atacat celebra majorare de capital social, in contul exclusiv al statului, cu datoriile istorice catre acesta. "Cum nu s-a emis acest act, iar problema capitalului a ramas suspendata, piata titlurilor OLT a fost dominata de vanzatori, mai ales ca aceste actiuni au lipsit din piata in perioada de scadere din a doua jumatate a lunii februarie", apreciaza analisti de la SSIF Prime Transaction.

SIF Muntenia

Societatea UniCredit Securities a anuntat vineri efectuarea unei actiuni de vanzare de actiuni SIF Muntenia. Potrivit comunicatului transmis Bursei de Valori Bucuresti, in sedinta de vineri, prin intermediul unei persoane initiate au fost vandute 10.000 de actiuni SIF 4, la un pret de 1,6800 lei noi. Valoarea totala a tranzactiei a fost de 16.800 RON.

Biofarm

Consiliul de Administratie al societatii Biofarm a anuntat vineri operatiunea de cumparare de actiuni efectuata de unul dintre membrii Consiliului de Administratie. Potrivit notificarii transmise BVB, in sedinta din 28 februarie 2006, a fost cumparat un pachet de 205.000 de actiuni, la un pret de 0,66 lei noi. In sedinta din 1 martie, aceeasi persoana a achizitionat un alt pachet de 900.500 de actiuni, la pretul de 0,6855 lei noi pe titlu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.