Compania MOL Romania a lansat, ieri, carburantii EVO, care respecta standardele Euro 5 in materie de poluare. Benzina EVO va fi comercializata la un pret de 3,95 lei pe litru, iar motorina din noua gama va costa 3,45 lei. Carburantii vor fi disponibi
Compania MOL Romania a lansat, ieri, carburantii EVO, care respecta standardele Euro 5 in materie de poluare. Benzina EVO va fi comercializata la un pret de 3,95 lei pe litru, iar motorina din noua gama va costa 3,45 lei. Carburantii vor fi disponibili, intr-o prima etapa, in 62 dintre cele 135 de statii operate de MOL in Romania. Reprezentantii grupului ungar estimeaza vanzari lunare ale carburantilor EVO de 500.000 de litri. Conducerea MOL a anuntat ca obiectiv majorarea cotei detinute pe piata romaneasca a carburantilor auto de la 15% la 20%, in functie de volumele comercializate, posibilitatile avute in vedere incluzand atat noi investitii cat si achizitii. "Suntem pe locul doi, dupa Petrom, cu o cota de piata de peste 15%, si dorim sa ne mentinem aceasta pozitie si sa ne crestem cota de piata pana la 20%", a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, Karoly Robak, directorul executiv al MOL Romania. El a precizat ca estimarile MOL Romania indica pentru 2005 o cifra de afaceri de peste 300 de milioane de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.