Cunoscuta publicului, mai ales ca vocea de aur a trupei Nightwish, Tarja revine in Romania pentru a patra oara, de data aceasta cu un repertoriu clasic. Concertul, care se va desfasura in Sala Thalia a Filarmonicii din Sibiu, va aduce spectatorilor m
Cunoscuta publicului, mai ales ca vocea de aur a trupei Nightwish, Tarja revine in Romania pentru a patra oara, de data aceasta cu un repertoriu clasic. Concertul, care se va desfasura in Sala Thalia a Filarmonicii din Sibiu, va aduce spectatorilor magia Craciunului din Scandinavia. Spectacolul din luna decembrie reprezinta pentru soprana finlandeza debutul unei cariere solo, dupa despartirea de Nightwish.
Pretul unui bilet variaza in functie de dispunerea locurilor in sala, 35 RON, 55 RON, 85 RON. Spectacolul va fi difuzat de postul de televiziune Senso in perioada Sarbatorilor.
Tarja Turunen a mai sustinut in Romania un concert de lied la sala Auditorium a Muzeului National de Arta din Bucuresti si alte doua concerte alaturi de Nightwish.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.