Banca Comerciala Romana a adoptat o noua infrastructura de comunicatii cu securitate integrata, bazata pe solutii produse de compania americana Cisco Systems. Noile conexiuni vor asigura si o solutie de comunicatii redundanta, care va contribui la re
Banca Comerciala Romana a adoptat o noua infrastructura de comunicatii cu securitate integrata, bazata pe solutii produse de compania americana Cisco Systems. Noile conexiuni vor asigura si o solutie de comunicatii redundanta, care va contribui la reducerea riscurilor, se arata intr-un comunicat al Cisco. "In procesul de dezvoltare pe termen lung avem nevoie de o infrastructura inteligenta, care sa poata evolua in paralel cu implementarea noilor servicii bazate pe reteaua de comunicatii - cum ar fi accelerarea aplicatiilor - si care sa asigure o platforma pentru convergenta la nivelul retelei", a declarat Petre Preda, vicepresedintele executiv al BCR.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.