Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca va organiza in perioada 23-25 noiembrie 2005, la sediul sau, in str. Valter Maracineanu nr. 1-3, sector 1, inscrieri in banca de date doar pentru femeile cu varsta cuprinsa intre 20 si 45 ani, care solicita l
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca va organiza in perioada 23-25 noiembrie 2005, la sediul sau, in str. Valter Maracineanu nr. 1-3, sector 1, inscrieri in banca de date doar pentru femeile cu varsta cuprinsa intre 20 si 45 ani, care solicita locuri de munca in domeniul agricol, pentru Spania. Persoanele care vor prezenta documente false, fie prin stergerea sau adaugarea intentionata a unor date, fie prin contrafacerea intregului document, la inregistrarea in banca de date a OMFM in scopul obtinerii unui contract de munca in strainatate vor fi denuntate de indata organelor abilitate pentru cercetarea penala si pedepsirea faptelor comise. Vor fi acceptate doar dosarele cu toate documentele necesare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.