Recenta confirmare a unei cresteri relativ solide a economiei europene i-a determinat pe analisti sa avanseze ideea ca de acum Banca Central Europeana (BCE) are mana libera sa reduca accesul la credite si sa hotarasca o crestere a ratei dobanzii de r
Recenta confirmare a unei cresteri relativ solide a economiei europene i-a determinat pe analisti sa avanseze ideea ca de acum Banca Central Europeana (BCE) are mana libera sa reduca accesul la credite si sa hotarasca o crestere a ratei dobanzii de referinta incepand chiar cu luna decembrie. Conform unui prim calcul al Eurostat, Produsul Intern Brut al zonei euro a crescut pe al treilea trimestru cu 0,6% fata de anul trecut, dupa ce pe trimestrul doi cresterea a fost de numai 0,3 %. In momentul de fata BCE a convocat o serie de intruniri in scopul elaborarii masurilor de asimilare a acestor date.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.