Cea de-a XII-a editie a manifestarii organizate de Societatea Romana de Radiodifuziune va avea loc intre 23 si 27 noiembrie, in pavilionul central al Romexpo. Targul va beneficia in acest an de o participare internationala mai consistenta, printre ex
Cea de-a XII-a editie a manifestarii organizate de Societatea Romana de Radiodifuziune va avea loc intre 23 si 27 noiembrie, in pavilionul central al Romexpo. Targul va beneficia in acest an de o participare internationala mai consistenta, printre expozantii din strainatate numarandu-se Franta, precum si universitati din aproximativ 20 de tari. Potrivit celui mai recent bilant al organizatorilor, cel putin 340 de expozanti vor fi prezenti la evenimentul ce reuneste edituri, institutii mass-media. Vizitatorii vor avea intrare libera si vor gasi intr-un singur loc titluri vechi sau ultimele aparitii editoriale, multe dintre ele la pret redus.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.