Veniturile obtinute de Euroweb Romania in primele noua luni ale anului au atins 12,5 milioane de dolari, in crestere cu 37% (3,37 milioane de dolari) fata de acelasi interval al anului trecut, si cu aproape 4 milioane de dolari mai mult decat in prim
Veniturile obtinute de Euroweb Romania in primele noua luni ale anului au atins 12,5 milioane de dolari, in crestere cu 37% (3,37 milioane de dolari) fata de acelasi interval al anului trecut, si cu aproape 4 milioane de dolari mai mult decat in primele sase luni ale anului. Majorarea se datoreaza cresterii veniturilor obtinute din inchirierea de linii de comunicatii interne si internationale, dar si aprecierii monedei nationale in raport cu dolarul american, se arata in raportul trimestrial al Euroweb International. Pentru intregul an, Euroweb Romania estimeaza o crestere a cifrei de afaceri cu aproximativ 80%, la 14 milioane euro, fata de 8 milioane euro in 2004.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.