Guvernul Romaniei si compania americana Intel vor semna, pana la sfarsitul anului, un parteneriat strategic in domeniul IT, a declarat ministrul Comunicatiilor, Zsolt Nagy, la Tunis, la lucrarile World Summit of Society Information. Un acord simi
Guvernul Romaniei si compania americana Intel vor semna, pana la sfarsitul anului, un parteneriat strategic in domeniul IT, a declarat ministrul Comunicatiilor, Zsolt Nagy, la Tunis, la lucrarile World Summit of Society Information.

Un acord similar va fi incheiat si cu grupul german Simens.
Zsolt Nagy s-a intalnit si cu ministrul Industriilor si Comunicatiilor din China, Xu Dong, unul din subiectele discutiilor fiind situatia operatorului POSTelecom, constituit de Posta Romana si firma chineza ZTE.
""Pana la 25 noiembrie, consultantul angajat de POSTelecom va prezenta un raport privind posibilitatile de relansare a operatorului"", a spus Nagy.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.