HOROSCOP GASTRONOMIC FEMEIA. Senzuala, eleganta si extrem de manierata, femeia din zodia Sagetator produce o impresie deosebita oriunde merge. O combinatie interesanta de cochetarie si fermitate, o fiinta in care calitatile de gospodina se imbina

HOROSCOP GASTRONOMIC

FEMEIA. Senzuala, eleganta si extrem de manierata, femeia din zodia Sagetator produce o impresie deosebita oriunde merge. O combinatie interesanta de cochetarie si fermitate, o fiinta in care calitatile de gospodina se imbina perfect cu preocuparile pentru cariera. Ii place sa fie apreciata pentru ceea ce face si se va stradui ca totul sa fie perfect. Desi pasionata de gatit, nu-si va consuma toate resursele in bucatarie... Cu atat mai mult cu cat restaurantele raman o tentatie careia ii va ceda de fiecare data.
La ea in bucatarie, femeia Sagetator are propriile ei legi. Felurile de mancare trebuie sa fie mereu altele pentru ca altminteri intervine plictiseala, cu gusturi mereu noi, bucate exotice, insotite de bauturi fine, toate intr-o prezentare cat mai atragatoare. Nativele acestei zodii sunt niste artiste, pentru care a manca inseamna mult mai mult decat a-ti satura foamea. Masa trebuie sa fie o desfatare a tuturor simturilor, sa incante ochii si papilele gustative deopotriva. Atunci cand va pregati un fel de mancare isi va folosi in primul rand imaginatia. Atat pentru a imbunatati reteta pe care o foloseste, cat, mai ales, pentru a o aseza pe farfurie.

BARBATUL. Personalitate captivanta, in care gustul pentru aventura se imbina perfect cu dorinta de stabilitate, nativul din zodia Sagetator este dintre aceia care se implica cu pasiune in viata de zi cu zi. Umorul si sarmul sunt trasaturile lui definitorii si de aceea va fi intotdeauna in centrul atentiei. Un mare admirator al restaurantelor, intotdeauna in cautare de bucate sofisticate, barbatul Sagetator va prefera intotdeauna sa ia masa in oras intr-o companie placuta, decat sa fie nevoit s-o pregateasca la domiciliu.
Extrem de rar va intra in bucatarie, iar atunci numai pentru a pregati ceva cu totul deosebit, o reteta de care a facut rost cu greu. Si, in ciuda faptului ca nu e prea obisnuit cu obiectele din aceasta incapere, va duce cu bine la capat misiunea. Daca situatia financiara nu-i permite sa colinde restaurantele, atunci isi va alege o partenera de viata care sa-i satisfaca exigentele culinare. Caci pentru nativii acestei zodii nimic nu este mai trist ca o masa lipsita de farmec. Extrem de sensibili la nuanta, Sagetatorii nu vor gusta niciodata dintr-o mancare cu un aspect care lasa de dorit.
Vor fi intotdeauna predispusi la boli ale aparatului digestiv, pentru ca in ceea ce-i priveste, excesele alimentare sunt la ele acasa.

TOP CULINAR


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.