Primaria Generala a Capitalei va comanda un studiu de piata asupra activitatii de taximetrie in Bucuresti, pentru a se stabili numarul necesar de taxiuri in oras, tariful minim si maxim al curselor, cat si organizarea unui sistem de parcare. Potrivit
Primaria Generala a Capitalei va comanda un studiu de piata asupra activitatii de taximetrie in Bucuresti, pentru a se stabili numarul necesar de taxiuri in oras, tariful minim si maxim al curselor, cat si organizarea unui sistem de parcare. Potrivit consilierului municipal Stefan Pirpiliu, in urma acestui studiu va fi intocmit un proiect de hotarare pentru reformularea activitatii de taximetrie. Pirpiliu este initiatorul unei hotarari menite sa atraga modificarea legii taximetriei care vizeaza organizarea unor licitatii de atribuire a autorizatiilor. "Autorizatiile de taxi se vor licita si vor fi concesionate pe 10-15 ani, pornind de la o suma fixa impusa de municipalitate. O autorizatie ar putea ajunge de la 3.000 la 15.000 de euro", a afirmat consilierul municipal.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.