OTP Bank Romania a lansat primele sale produse de retail. Este o parte a strategiei de dezvoltare a bancii pe piata locala. "Am pornit la drum cu o oferta atractiva pentru toate categoriile de consumatori", a declarat László Diosi, Deputy CEO, Divi
OTP Bank Romania a lansat primele sale produse de retail. Este o parte a strategiei de dezvoltare a bancii pe piata locala. "Am pornit la drum cu o oferta atractiva pentru toate categoriile de consumatori", a declarat László Diosi, Deputy CEO, Divizia Retail a OTP Bank Romania.
Creditul pentru nevoi personale de la OTP Bank Romania are un plafon maxim de 200.000 euro si se acorda pe o perioada de cinci, pana la 25 de ani. Avansul necesar reprezinta 30% din valoarea proprietatii. Acest produs nu necesita incheierea unei polite de asigurare de viata, iar banca nu percepe nici un comision de administrare a dosarului sau de retragere numerar. Dobanzile sunt 9,8% pentru lei, 8,5% pentru euro, 10% pentru dolari si 6,5% pentru franci elvetieni.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.