Ministerul Transporturilor nu va aproba cererea formulata de Centrala Nationala Miniera de a asigura deplasarea cu cateva garnituri de tren a minerilor, care intentioneaza sa organizeze un miting, pe 25 noiembrie, la Bucuresti, a declarat agentiei Me
Ministerul Transporturilor nu va aproba cererea formulata de Centrala Nationala Miniera de a asigura deplasarea cu cateva garnituri de tren a minerilor, care intentioneaza sa organizeze un miting, pe 25 noiembrie, la Bucuresti, a declarat agentiei Mediafax ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre. Cererea nu poate fi aprobata, atat timp cat Primaria Capitalei nu a autorizat o astfel de manifestare, a explicat Dobre. Centrala Nationala Miniera (CNM) a solicitat Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT) sa asigure contra cost cateva garnituri de tren pentru minerii care vor sa vina la Bucuresti, la mitingul pe care intentioneaza sa il organizeze la sfarsitul acestei luni.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.