Banca Nationala a Romaniei a publicat ieri, ratele medii ale dobanzilor pe piata interbancara. Potrivit datelor furnizate de BNR, dobanda la saptamana a fost stabilita la valoarea de 1,91 pe an pentru depozitele atrase de banci (BUBID) si de 4,94 pe
Banca Nationala a Romaniei a publicat ieri, ratele medii ale dobanzilor pe piata interbancara. Potrivit datelor furnizate de BNR, dobanda la saptamana a fost stabilita la valoarea de 1,91 pe an pentru depozitele atrase de banci (BUBID) si de 4,94 pe an pentru depozitele plasate de banci (BUBOR).
Pentru depozitele la o luna, dobanzile anuale au fost calculate la 2,75, respectiv 6,78 la suta. Comparativ cu saptamana trecuta, valoarea dobanzii anuale pentru depozitele la trei luni a crescut la 3,34 (BUBID) si la 7,00 la suta in cazul BUBOR. Aceeasi evolutie a fost inregistrata si de dobanzile anuale pentru depozitele cu scadenta la 6, 9 si 12 luni, care au ajuns la 3,83; 3,50 si respectiv 3,47 la suta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.