Peste 20 de rromi din orasul bihorean Salonta au fost dati in urmarire locala dupa ce au vandalizat un bar si o discoteca, au batut mai multi clienti si au distrus cateva autoturisme. Potrivit IJP Bihor, desi au fost identificati, scandalagiii nu au
Peste 20 de rromi din orasul bihorean Salonta au fost dati in urmarire locala dupa ce au vandalizat un bar si o discoteca, au batut mai multi clienti si au distrus cateva autoturisme. Potrivit IJP Bihor, desi au fost identificati, scandalagiii nu au putut fi prinsi, pentru ca au disparut de la domicilii, imediat dupa conflict. Ei sunt cautati acum pentru distrugere, furt, ultraj contra bunelor moravuri, vatamare corporala grava si asociere in vederea savarsirii de infractiuni. Scandalul pentru aplanarea caruia au intrevenit 25 de "mascati" a fost declansat de refuzul unui bodyguard de a permite accesul in discoteca unui grup de rromi. Acestia au revenit la scurt timp, insotiti de aproximativ 15 persoane, sub conducerea a doi cunoscuti membri ai lumii interlope, si au declansat un adevarat razboi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.