Banca ungara OTP a inregistrat in al treilea trimestru un profit net de 190,9 milioane dolari, in crestere cu 4,9% fata de intervalul aprilie-iunie. Pe piata romaneasca, OTP este prezenta din aprilie 2004, cand a preluat RoBank, redenumita OTP Bank R
Banca ungara OTP a inregistrat in al treilea trimestru un profit net de 190,9 milioane dolari, in crestere cu 4,9% fata de intervalul aprilie-iunie. Pe piata romaneasca, OTP este prezenta din aprilie 2004, cand a preluat RoBank, redenumita OTP Bank Romania, pentru suma de 47,5 milioane dolari. Oficialii grupului au anuntat, la momentul tranzactiei, ca intentioneaza sa investeasca aproximativ 100 de milioane de dolari pentru dezvoltarea subsidiarei din Romania. Strategia de dezvoltare a bancii ungare vizeaza atingerea unei cote de 4-5% din piata bancara romaneasca pana in anul 2010 si plasarea in primii zece jucatori de profil. In acelasi timp institutia ungara de credit s-a calificat in etapa a doua de preluare a Casei de Economii si Consemnatiuni.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.