Visa International a lansat campania Visa - "Jocurile Olimpice de Iarna Torino 2006". Scopul acestei campanii este sa stimuleze cresterea utilizarii cardurilor la comercianti. Campania se va desfasura pana la data de 31 decembrie, combinand o promoti
Visa International a lansat campania Visa - "Jocurile Olimpice de Iarna Torino 2006". Scopul acestei campanii este sa stimuleze cresterea utilizarii cardurilor la comercianti. Campania se va desfasura pana la data de 31 decembrie, combinand o promotie nationala cu o campanie pentru comercianti. "Visa International este onorata sa fie sponsor oficial al Jocurilor Olimpice, inca din 1986. Acest parteneriat traditional se bazeaza pe valori comune, deoarece atat Visa cat si Jocurile Olimpice inspira oamenii sa actioneze pentru a-si indeplini visele", a spus Catalin Cretu, director regional pentru Romania si Bulgaria, Visa International CEMEA. Visa International este o asociatie formata din 21.000 de banci membre. Aceste banci au emis peste un miliard de carduri Visa in toata lumea, pe care se tranzactioneaza 3 mii de miliarde de dolari pe an in peste 150 de tari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.