Adrian Nastase nu ramane dator liberalului Dragos Ujeniuc. Acesta l-a lovit acum o luna si jumatate cu o plangere penala la Parchet. Nastase i-a raspuns abia ieri, cu o amenintare cu Comisia juridica a Camerei Deputatilor. Cererea sefului Camerei ca
Adrian Nastase nu ramane dator liberalului Dragos Ujeniuc. Acesta l-a lovit acum o luna si jumatate cu o plangere penala la Parchet. Nastase i-a raspuns abia ieri, cu o amenintare cu Comisia juridica a Camerei Deputatilor. Cererea sefului Camerei ca Ujeniuc sa fie judecat de Comisia juridica a fost aprobata in unanimitate. In nota lui Nastase se acuza faptul ca, la inceputul actualei sesiuni parlamentare, un grup de deputati reprezentat de Dragos Ujeniuc s-a adresat Parchetului ICCJ cu o plangere penala impotriva sa, intrucat ar fi comis, in calitate de presedinte al Camerei, un abuz in serviciu, refuzand sa convoace, la data de 31.08.2005, o sesiune extraordinara.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.