Aproximativ 600 de femei, majoritatea provenind din Romania, au fost exploatate in Spania de o retea de proxeneti, politia reusind sa aresteze 15 membri ai filierei. Sambata, Ministerul de Interne spaniol, citat de AFP, a anuntat ca au mai fost trimi
Aproximativ 600 de femei, majoritatea provenind din Romania, au fost exploatate in Spania de o retea de proxeneti, politia reusind sa aresteze 15 membri ai filierei. Sambata, Ministerul de Interne spaniol, citat de AFP, a anuntat ca au mai fost trimise dupa gratii si 16 femei ajunse ilegal in estul Spaniei. Arestarile au avut loc in cursul unei operatiuni desfasurate in trei baruri de noapte din Alicante, cu ocazia unei anchete care a inceput in iunie 2004. Timp de trei ani, reteaua, formata mai ales din cetateni bulgari, a obligat aproximativ 600 de persoane sa se prostitueze, multe dintre ele de origine romana. Acestea erau amenintate si batute cu regularitate si erau inchise in apartamente pe care nu aveau voie sa le paraseasca decat pentru a merge sa munceasca, in baruri de noapte.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.