Comelf

Societatea Uzinsider Bucuresti, unic administrator al societatii Comelf, a anuntat convocarea Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor pentru data de 20 decembrie. Potrivit comunicatului transmis BVB, in cadrul adunarii se

Comelf

Societatea Uzinsider Bucuresti, unic administrator al societatii Comelf, a anuntat convocarea Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor pentru data de 20 decembrie. Potrivit comunicatului transmis BVB, in cadrul adunarii se va discuta prelungirea contractului de administrare a societatii Comelf pentru o perioada de patru ani. Pe ordinea de zi a adunarii se afla si desemnarea persoanei capabile sa semneze contractul de administrare si aprobarea datei de inregistrare a deciziilor pentru 9 ianuarie 2005.

Rompetrol

Actiunile Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) au fost oprite ieri de la tranzactionare pentru a permite desfasurarea Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor. Compania a anuntat vineri incheierea lucrarilor la 24 de proiecte de modernizare, in valoare totala de 30 de milioane USD. Operatiunile derulate in aceasta perioada vor duce la cresterea capacitatii de prelucrare a rafinariei cu 10%, a calitatii produselor si la maximizarea coeficientului de utilizare a instalatiilor, se specifica in comunicatul transmis BVB.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.