Vel Pitar

Actionarii Vel Pitar au hotarat, la sfarsitul saptamanii trecute, delistarea companiei de la Bursa de Valori Bucuresti. Conform informatiilor transmise catre BVB, pentru actionarii care nu sunt de acord cu hotararea de delist

Vel Pitar

Actionarii Vel Pitar au hotarat, la sfarsitul saptamanii trecute, delistarea companiei de la Bursa de Valori Bucuresti. Conform informatiilor transmise catre BVB, pentru actionarii care nu sunt de acord cu hotararea de delistare si care vor sa se retraga din companie, Vel Pitar va rascumpara fiecare titlu la un pret de 1,7247 lei, cu 0,1 lei peste cotatia de inchidere din sedinta de joi. Vineri, nu s-au facut transferuri cu actiunile acestui emitent. Societatea va achita contravaloarea titlurilor in termen de cel mult 15 zile lucratoare de la primirea cererii. Compania, producatoare de produse de panificatie, este detinuta in proportie de 80 la suta de fondul american de investitii Broadhurst Investments.

Bermas Suceava

Actiunile Bermas Suceava (BRM) au fost reluate ieri la tranzactionare pe piata principala a BVB. La inchiderea sedintei, actiunile BRM au fost cotate la 2,4000 lei noi, in scadere cu 1,64 procente fata de ultima sedinta de tranzactionare. Compania a fost suspendata de pe piata incepand de marti, 7 martie, cand a anuntat rezultatele Adunarii Generale Ordinare si Extraordinare. Potrivit comunicatului transmis BVB, AGOA a aprobat bilantul contabil pentru anul 2005. Membrii AGOA au aprobat si bugetul de venituri si cheltuieli aferent anului 2006, precum si remuneratiile membrilor Consiliului de Administratie.
In cadrul AGEA s-a aprobat programul de investitii pe termen mediu. Totodata, a fost decisa si majorarea capitalului social al companiei cu suma de 1.404.441,50 lei, prin incorporarea rezervelor create din profitul net realizat in anul 2004. Majorarea se va efectua prin emiterea unui numar de 2.006.345 actiuni noi, cu valoare nominala de 0,7 lei noi pe titlu.
Data inregistrarii actionarilor asupra carora se rasfrang deciziile adoptate ieri a fost stabilita la 31 martie, se mentioneaza in comunicat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.