Operatorul aeroportuar BAA a inaintat ieri o oferta pentru preluarea unei participatii de 75% minus o actiune la aeroportul din Budapesta, a informat compania britanica, fara a preciza valoarea tranzactiei, transmite Mediafax. Agentia ungara pentru p
Operatorul aeroportuar BAA a inaintat ieri o oferta pentru preluarea unei participatii de 75% minus o actiune la aeroportul din Budapesta, a informat compania britanica, fara a preciza valoarea tranzactiei, transmite Mediafax. Agentia ungara pentru privatizare a lansat, in luna octombrie, o runda unica pentru privatizarea firmei care administreaza aeroportul din Budapesta.
O incercare anterioara de privatizare a atras o oferta de doua miliarde de dolari, insa a fost anulata dupa ce un tribunal national a invalidat-o pe motiv ca agentia pentru privatizare nu a consultat angajatii. La noua runda de privatizare au fost invitate cinci companii, care au trecut in etapa a doua a procesului anterior.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.