Grupul Volkswagen va investi in urmatorii trei ani 22,7 miliarde de euro in activitatile de baza legate de productia de automobile, transmite Reuters. In acelasi timp, isi mentine obiectivul privind imbunatatirea profitului inainte de impozitare, pan
Grupul Volkswagen va investi in urmatorii trei ani 22,7 miliarde de euro in activitatile de baza legate de productia de automobile, transmite Reuters. In acelasi timp, isi mentine obiectivul privind imbunatatirea profitului inainte de impozitare, pana in 2008, cu 4 miliarde de euro. Fondurile destinate societatilor mixte detinute in China vor totaliza 1,9 miliarde de euro, in perioada 2006-2008, fiind cu mult sub cele prevazute in planul anterior de investitii. Compania a mai anuntat ca a semnat un acord cu grupul Porsche, cu scopul de a pune bazele unei relatii reciproc avantajoase.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.