Instalatiile de incalzire improvizate au inceput sa faca victime. La Mioveni, doi soti si fiul lor in varsta de 8 ani au fost gasiti morti in propriul apartament din cauza unui aparat conectat la aragaz. Politistii au fost anuntati, zilele trecute,
Instalatiile de incalzire improvizate au inceput sa faca victime. La Mioveni, doi soti si fiul lor in varsta de 8 ani au fost gasiti morti in propriul apartament din cauza unui aparat conectat la aragaz. Politistii au fost anuntati, zilele trecute, de mai multi locatari ai unui bloc, despre faptul ca nu-si mai vazusera vecinii, desi in locuinta acestora lumina era aprinsa in permanenta. La fata locului s-a deplasat echipa operativa care, impreuna cu pompierii militari, a intrat in casa pe o fereastra. In locuinta a fost descoperit corpul neinsufletit al lui Constantin Adrian L., cel al sotiei sale, Cristina Ioana, si al fiului celor doi. In dormitor, pe un scaun, a fost gasit un aparat artizanal de incalzit, conectat cu un furtun la butonul celui de-al doilea arzator al aragazului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.