Aproape 40 la suta din populatie considera benefic pentru economie un echilibru intre marile intreprinderi si IMM-uri, iar 30 la suta ar prefera sa fie incurajata activitatea Intreprinderilor Mici si Mijlocii, potrivit unui recent sondaj INSOMAR. Cir
Aproape 40 la suta din populatie considera benefic pentru economie un echilibru intre marile intreprinderi si IMM-uri, iar 30 la suta ar prefera sa fie incurajata activitatea Intreprinderilor Mici si Mijlocii, potrivit unui recent sondaj INSOMAR. Circa un sfert din cei chestionati nu au inteles intrebarea, iar 10 la suta au spus ca ar trebui sa fie sprijinite, mai intai, societatile mari si foarte mari, iar 3,6 la suta n-au raspuns. Despre cresterea economica de anul acesta, 37 la suta nu vad nici o diferenta fata de anul trecut, 34 la suta sunt putin pesimisti, iar 15 la suta cred ca economia va cunoaste o crestere usoara.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.