Primarul orasului Braila, Constantin Sever Cibu, se gandeste sa demisioneze din PNL pentru ca nu este sprijinit in implementarea proiectelor pe plan local de catre unii membri ai Aliantei. El sustine ca intampina o serie de piedici din partea aliatil
Primarul orasului Braila, Constantin Sever Cibu, se gandeste sa demisioneze din PNL pentru ca nu este sprijinit in implementarea proiectelor pe plan local de catre unii membri ai Aliantei. El sustine ca intampina o serie de piedici din partea aliatilor, in timp ce oamenii de valoare sunt exclusi din partid. "Eu nu am cerut conducerii de la Bucuresti decat un Birou interimar impartial, care sa se ocupe strict numai de organizarea alegerilor. As fi de acord sa o luam chiar si de la zero prin desfiintarea filialei si reinscrierea membrilor. Daca acesta este pretul care trebuie platit ca sa se faca alegeri corecte si sa fie liniste in filiala PNL Braila, atunci sunt de acord", a precizat Constantin Cibu, pentru Rompres.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.