Zonoceram

Administratorii judiciari vor scoate la vanzare toate bunurile producatorului de caramizi Zonoceram. Potrivit comunicatului transmis Bursei Electronice Rasdaq, bunurile aflate sub sechestru asigurator la solicitarea Administr
Zonoceram

Administratorii judiciari vor scoate la vanzare toate bunurile producatorului de caramizi Zonoceram. Potrivit comunicatului transmis Bursei Electronice Rasdaq, bunurile aflate sub sechestru asigurator la solicitarea Administratiei Finantelor Publice Neamt vor fi vandute printr-o licitatie cu strigare organizata la 3 aprilie. Pretul de pornire este de 9,6 milioane de lei fara TVA, iar daca acesta nu va fi oferit, creditorii vor accepta cea mai buna oferta, cu conditia ca suma sa nu fie mai mica de 8 milioane lei. Constructiile si utilajele scoase la vanzare, impreuna cu terenul aferent, in suprafata de 117.000 metri patrati, vor fi vandute ca un ansamblu in stare de functionare. In situatia in care nu se va prezenta nici un cumparator pentru toate bunurile debitoarei, administratorii judiciari vor scoate la licitatie separat activele companiei.
Noul proprietar va prelua si licenta de exploatare si livrare a resurselor si rezervelor de argila comuna si marna gipsifera detinuta de Zonoceram, impreuna cu stocurile de argila si de produse finite si cu forta de munca existenta la data achizitionarii. Datoriile societatii insumau in martie 2005 - 7,7 milioane de lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.