Vicepresedintele PNL Gheorghe Flutur dezminte zvonurile privind eventuala preluare a functiei de premier. "Nu s-a discutat niciodata despre acest lucru. Sunt niste speculatii venite de la unii politicieni care fac politica la cafea", a declarat, ieri
Vicepresedintele PNL Gheorghe Flutur dezminte zvonurile privind eventuala preluare a functiei de premier. "Nu s-a discutat niciodata despre acest lucru. Sunt niste speculatii venite de la unii politicieni care fac politica la cafea", a declarat, ieri, ministrul Flutur, citat de Mediafax. El a adaugat ca daca totusi o astfel de propunere i se va face, el o va refuza cu siguranta. "Alianta are un prim-ministru, iar eu nu sunt un caporal de schimb" a motivat Flutur. In plus, el a explicat ca premierul este presedintele PNL. "Aceste speculatii sunt, de fapt, niste incercari de creare a unor falii la varful PNL, la care eu categoric nu marsez si vor soma sau vor vorbi degeaba cei care spun aceste lucruri", a mai spus Flutur.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.