Liberalii ii cer lui Traian Basescu sa isi respecte angajamentele luate in campania electorala si sa schimbe directorii SRI, SIE si SPP. In caz contrar, liberarii ameninta ca nu il vor sprijini pentru un nou mandat de sef al statului. Presedintele Li
Liberalii ii cer lui Traian Basescu sa isi respecte angajamentele luate in campania electorala si sa schimbe directorii SRI, SIE si SPP. In caz contrar, liberarii ameninta ca nu il vor sprijini pentru un nou mandat de sef al statului. Presedintele Ligii alesilor locali ai PNL, Ludovic Orban, a sustinut ieri ca Traian Basescu a ajuns presedinte datorita liberalilor si este obligat sa actioneze in baza dorintelor PNL. In opinia sa, Basescu nu trebuie sa incalce dorintele Aliantei si sa nu mai actioneze in a pune frane schimbarii clasei corupte a PSD, care a incercat sa se substituie institutiilor statului. "Fara aceste lucruri, Traian Basescu nu ne mai reprezinta. PNL are destui oameni de valoare pentru a putea propune un alt candidat pentru alegerile din 2009", a precizat Orban. De aceeasi parere este si liderul grupului parlamentar liberal din Camera Deputatilor, Crin Antonescu. "Noi ii solicitam lui Traian Basescu sa faca schimbari, o facem ca aliati, nu ca adversari. O facem pentru a ne respecta promisiunile pe care le-am facut electoratului nostru. Vreau sa vedem la figurat tepele din Piata Victoriei", a argumentat Crin Antonescu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.