Pentru a doua oara, Ministerul Justitiei (MJ) cere Suediei motivarea sentintei din cazul Bivolaru. Concret, autoritatile de la Bucuresti asteapta un raspuns prompt in legatura cu hotararea Curtii Supreme de Justitie de a nu da curs solicitarii de ext
Pentru a doua oara, Ministerul Justitiei (MJ) cere Suediei motivarea sentintei din cazul Bivolaru. Concret, autoritatile de la Bucuresti asteapta un raspuns prompt in legatura cu hotararea Curtii Supreme de Justitie de a nu da curs solicitarii de extradare a liderului Miscarii pentru Integrare Spirituala in Absolut (MISA). Reprezentantii MJ spun ca nu este normal sa nu fie instiintati oficial care sunt motivele pentru care cererea de extradare a fost respinsa, asa ca vor insista pana cand vor primi un raspuns. Gregorian Bivolaru a fost pus in libertate de instanta suedeza in urma cu trei saptamani, iar o zi mai tarziu, Curtea Suprema a Suediei a anuntat ca nu-l va trimite in Romania pe seful MISA.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.