Brad Pitt si Angelina Jolie au fiecare cate trei nominalizari la cea de-a 32-a editie a premiilor People's Choice din America, relateaza BBC News Online. Cei doi, care au o relatie de cand au jucat impreuna in "Dl si dna Smith", sunt nominalizati imp
Brad Pitt si Angelina Jolie au fiecare cate trei nominalizari la cea de-a 32-a editie a premiilor People's Choice din America, relateaza BBC News Online. Cei doi, care au o relatie de cand au jucat impreuna in "Dl si dna Smith", sunt nominalizati impreuna la categoria cel mai bun parteneriat de pe ecran. In acest an nu exista nici o nominalizare pentru Julia Roberts, care a castigat premiul pentru cea mai buna actrita in ultimii zece ani. Actorul scotian Craig Ferguson va prezenta premiile, care vor fi decernate in urma votului publicului american, la 10 ianuarie. Premiile se acorda, la peste 20 de categorii, personalitatilor din industria filmului, muzicii si din televiziune.
Jolie concureaza cu Sandra Bullock si Nicole Kidman la categoria cel mai bun star feminin de film. Lupta pentru premiul pentru cea mai buna actrita in rol principal se da intre Cameron Diaz, Reese Witherspoon si Renee Zellweger. La categoria cel mai bun star masculin sunt propusi Nicholas Cage, Samuel L Jackson si Johnny Depp, in timp ce la premiul pentru cel mai bun actor in rol principal concureaza Jamie Foxx, Brad Pitt si Adam Sandler. La categoriile dedicate starurilor de actiune sunt nominalizati Catherine Zeta Jones, Jennifer Garner, The Rock si Matthew McConaughey. "Dragul de Raymond", serialul castigator a mai multe premii Emmy care tocmai s-a incheiat, dupa noua ani de difuzare, este nominalizat la categoria cel mai bun serial de comedie, in timp ce Ray Romano ar putea iesi cel mai bun star de televiziune. "That 70s Show" si "The Simpsons" sunt de asemenea nominalizate la categoria cel mai bun serial de comedie. "CSI:Crime Scene Investigation", "Neveste disperate" si "Lege si ordine: SVU" sunt nominalizate la cea mai buna drama de televiziune. Nominalizarile din domeniul muzical includ nume ca Faith Hill, Gwen Stefani, Kelly Clarkson, Usher, Toby Keith si Tim McGraw. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.