Un frate si o sora care au impreuna patru copii au aparut in fata instantei germane, fiind acuzati de incest, delict pentru care fratele a fost deja condamnat in trecut, relateaza Mediafax. Patrick S. (28 de ani) si Susan K. (21 de ani) sunt judecati
Un frate si o sora care au impreuna patru copii au aparut in fata instantei germane, fiind acuzati de incest, delict pentru care fratele a fost deja condamnat in trecut, relateaza Mediafax. Patrick S. (28 de ani) si Susan K. (21 de ani) sunt judecati la Leipzig pentru acest delict, care, in Germania, este pasibil de pedepse mergand pana la doi ani de inchisoare sau amenda. Fratele si sora de sange nu au acelasi nume, barbatul fiind abandonat in copilarie de mama sa si apoi adoptat. Patrick si Susan s-au cunoscut in anul 2000. Barbatul - care ispaseste o pedeapsa de zece luni de inchisoare - a fost deja condamnat pentru primii doi copii avuti cu sora sa, un baietel nascut in 2001 si o fetita nascuta in 2003. Sora sa, minora in momentul faptelor, nu a fost judecata. Dupa aceea, barbatul si sora sa au mai avut copii in 2004 si in 2005, fiind vorba despre doua fetite care au in prezent 19 luni si, respectiv, sapte luni. Avocatii lor au apreciat ca paragraful 173 al Codului Penal german - care sanctioneaza incestul - este "o relicva a istoriei". (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.