Trasi pe "sfoara" de conducerea unei fundatii din Bucuresti. Este vorba despre reprezentantii SC "Telemobil" SA, din judetul Ilfov, care au fost pagubiti cu 4,8 miliarde lei vechi de presedintele si directorul general al Fundatiei Nationale pentru Ti
Trasi pe "sfoara" de conducerea unei fundatii din Bucuresti. Este vorba despre reprezentantii SC "Telemobil" SA, din judetul Ilfov, care au fost pagubiti cu 4,8 miliarde lei vechi de presedintele si directorul general al Fundatiei Nationale pentru Tineret.
Potrivit politistilor bucuresteni de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, Nicole Mavrodin, 32 de ani, si George Navon, 51 de ani, ambii din Constanta, sunt anchetati intr-un dosar pentru inselaciune si complicitate la inselaciune cu consecinte deosebit de grave. Cercetarile in acest caz au dat la iveala faptul ca cei doi au achizitionat de la firma amintita 900 de telefoane mobile Zapp, diverse modele, fara sa achite vreun leu din contravaloarea acestora. In doua luni de zile, in perioada octombrie-decembrie 2004, Mavrodin si Navon, facand parte din conducerea Fundatiei Nationale pentru Tineret, cu sediul declarat in str. Deleni nr. 6, sectorul 2, si in calitate de membri ai unei societati din care Fundatia a fost, ulterior exclusa, au solicitat si obtinut 900 terminale telefonice de la SC "Telemobil" SA. Avand in vedere numarul mare de telefoane achizitionate, societatea comerciala le-a facturat la suma de 27 milioane lei vechi, desi valoarea reala a acestora a fost de 4,5 miliarde lei vechi.
Doar 150 dintre cele 900 de aparate au fost activate pentru care s-au inregistrat convorbiri in valoare de peste 220 milioane lei vechi. Valoarea totala a prejudiciului este de 4,8 miliarde lei vechi, iar autorii escrocheriei sunt cercetati in stare de libertate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.