Tineri a caror medie de varsta nu depaseste 20 de ani au lansat ieri, la sediul British Council, revista "Oricum", o noua publicatie de cultura urbana, atitudini si idei adresata elevilor si studentilor.
Sase debutanti intr-ale mass-media au
Tineri a caror medie de varsta nu depaseste 20 de ani au lansat ieri, la sediul British Council, revista "Oricum", o noua publicatie de cultura urbana, atitudini si idei adresata elevilor si studentilor.
Sase debutanti intr-ale mass-media au pus pe picioare acest proiect si au de partea lor un institut care investeste in ei pentru ca au dovedit ca vor face rentabila mai tarziu aceasta investitie, sociologi care-i ajuta in speranta schimbarii unui sistem defectuos, o editura renumita si ambitia de a crea un fenomen mediatic care sa devina simbolul unei generatii. Timp de doi ani, ceea ce acum va aparea pe piata sub forma unei reviste, era o fituica citita doar in liceul George Cosbuc, o data la doua saptamani.
Razvan Crisan, Ina Ghita, Cosmin Pojoranu, Ovidiu Gitlan, Ioana Ceausu si Silvia Stanescu,elevii care si-au propus sa-si petreaca timpul liber documetandu-se si sa faca nopti albe scriind, au batut la usile celor mari pentru a le expune ideea lor de a transforma revista intr-un reper pentru oricare liceean. Ideea a crescut odata cu ei si astfel au ajuns sa invete sa faca un plan de afaceri coerent, "copilul lor", asa cum il numesc ei cu mandrie justificata.
Cei sase adolescenti si-au asumat cu seriozitate rolurile de oameni de afaceri si de jurnalisti, au invatat sa-si adune ideile si sa le concretizeze intr-un mod cat mai atractiv pentru un potential investitor, au gandit un numar pilot si au invatat sa lucreze in echipa. Aspira la un tiraj de 15.000 in al treilea an de existenta si sa se extinda in cele mai mari centre urbane ale tarii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.