Grupul de servicii financiare ING a consemnat o crestere de 21% a profitului net in trimestrul al treilea, pe baza rezultatelor bune obtinute in Statele Unite, si a anuntat ca se asteapta la continuarea evolutiei favorabile a activitatilor pana la sf
Grupul de servicii financiare ING a consemnat o crestere de 21% a profitului net in trimestrul al treilea, pe baza rezultatelor bune obtinute in Statele Unite, si a anuntat ca se asteapta la continuarea evolutiei favorabile a activitatilor pana la sfarsitul anului, transmite Mediafax. Profitul net al grupului a fost de 1,878 de miliarde de euro (2,20 de miliarde de dolari), cu mult peste asteptarile analistilor intervievati de Reuters, care estimau un castig net de 1,31 de miliarde de euro. In aceeasi perioada a anului trecut, grupul ING a realizat un profit net de 1,55 de miliarde de euro. Castigul inainte de impozitare a fost de 2,353 de miliarde de euro, peste nivelul de 1,884 de miliarde de euro consemnat in urma cu un an.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.