Finul lui Emil Boc a ajuns prefectul Clujului. Dupa numirea lui Mihail Hadarau ministru al Educatiei, Guvernul l-a uns ieri sef peste judet pe Alin Paunel Tise. In varsta de 31 de ani, cununat anul trecut de Boc, noul prefect nu sta tocmai rau nici l
Finul lui Emil Boc a ajuns prefectul Clujului. Dupa numirea lui Mihail Hadarau ministru al Educatiei, Guvernul l-a uns ieri sef peste judet pe Alin Paunel Tise. In varsta de 31 de ani, cununat anul trecut de Boc, noul prefect nu sta tocmai rau nici la capitolul avere. Tise detine, conform declaratiei sale de avere din mai 2005, 300.000 de actiuni la Rompetrol in valoare de 255,9 milioane lei vechi, cinci apartamente, o casa de locuit si doua autoturisme. El mentioneaza in document si darul de nunta, care s-a ridicat la 950 de milioane de lei vechi.
Alin Tise mai detine trei terenuri intravilane si mai are actiuni la S.C. Broker S.A. in valoare de 238 milioane lei vechi si parti sociale la S.C. Cons Financiar SRL.
Tise este membru PD din 2001, ocupand functia de vicepresedinte al filialei PD Cluj-Napoca. Este consilier local din 2004.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.