Cateva zeci de padurari au pichetat, ieri, Guvernul si Ministerul Muncii. Ei cer acordarea unor sume de la 12 la 24 de plati compensatorii, insemnand salarii medii nete pe economie, pentru cei peste 7.000 de padurari care vor fi disponibilizati dupa
Cateva zeci de padurari au pichetat, ieri, Guvernul si Ministerul Muncii. Ei cer acordarea unor sume de la 12 la 24 de plati compensatorii, insemnand salarii medii nete pe economie, pentru cei peste 7.000 de padurari care vor fi disponibilizati dupa retrocedarea a doua milioane de hectare de padure catre fostii proprietari. Din cei 26.000 de salariati ai Regiei Nationale a Padurilor Romsilva, 7.000 vor ramane pe drumuri dupa aplicarea Legii 247/2005 privind reforma in domeniile proprietatii si justitiei. Acum, 4,3 milioane de hectare sunt in administrare Romsilva, insa doar 2,3 milioane de hectare vor ramane la stat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.