Economia franceza a consemnat in trimestrul al treilea un ritm de crestere de 0,7%, cel mai ridicat din 2005, a declarat ieri ministrul de Finante, Thierry Breton, transmite Mediafax. Breton a spus ca datele referitoare la Produsul Intern Brut (PIB)
Economia franceza a consemnat in trimestrul al treilea un ritm de crestere de 0,7%, cel mai ridicat din 2005, a declarat ieri ministrul de Finante, Thierry Breton, transmite Mediafax. Breton a spus ca datele referitoare la Produsul Intern Brut (PIB) arata ca guvernul va fi capabil sa isi indeplineasca obiectivul pentru 2005 privind o crestere economica de 1,5%-2%. La sfarsitul trimestrului al treilea, cresterea economica pe 2005 a depasit deja 1,5%, iar toti indicatorii evolueaza favorabil, a adaugat Breton. Ministrul a apreciat ca estimarea privind obtinerea unei cresteri economice de 2% pana la 2,5% in 2006, pe baza careia a fost fundamentat bugetul anului viitor, este "perfect realista".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.