Adrian Nastase nu renunta la celebrele sale declaratii "colorate". Ultima apreciere a presedintelui executiv al PSD s-a oprit asupra "razboiului dintre palate", pentru ca Nastase crede ca presedintele il "trosneste" pe premier in lupta pentru resurse
Adrian Nastase nu renunta la celebrele sale declaratii "colorate". Ultima apreciere a presedintelui executiv al PSD s-a oprit asupra "razboiului dintre palate", pentru ca Nastase crede ca presedintele il "trosneste" pe premier in lupta pentru resursele electorale.
"Traian Basescu incearca sa-si favorizeze partidul si il trosneste pe Tariceanu intr-o batalie care este, in mod evident, o batalie pentru resurse. Iar resursa, aici, este o resursa electorala pentru viitor - este vorba de Alianta", a apreciat Nastase intr-o emisiune de radio.
In opinia sa, propunerile consilierului prezidential Theodor Stolojan legate de o fuziune a democratilor si liberalilor sunt rezultatul unei dorinte de a oferi o formula de tipul "partid al majoritatii prezidentiale" pentru viitoarele alegeri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.