Membrii Guvernului se vor reuni astazi in sedinta speciala pentru a modifica bugetul pe 2005. Ministrii au analizat ieri proiectul rectificarii bugetare si multi dintre ei au solicitat alocarea fondurilor care le erau deja destinate. Cine va benefici
Membrii Guvernului se vor reuni astazi in sedinta speciala pentru a modifica bugetul pe 2005. Ministrii au analizat ieri proiectul rectificarii bugetare si multi dintre ei au solicitat alocarea fondurilor care le erau deja destinate. Cine va beneficia insa de aceste suplimentari ramane de vazut. Premierul Tariceanu anunta aceasta rectificare bugetara inca de la sfarsitul lui octombrie. Insistentele Comisiei Europene, dar si presiunea strazii l-au facut pe premier sa constate un surplus de venituri la buget si sa anunte ca vor fi "multe ministere care vor primi sume suplimentare". Vor castiga mai multi bani internele, agricultura, justitia - zone in care Raportul de tara semnala intarzieri. Sanatatea si invatamantul sunt alte doua zone cheie pentru linistea sociala.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.