Din neglijenta soferului unei firme din Oradea a disparut aproximativ un miliard de lei vechi. Miercuri seara, banii, in diferite valute, au fost colectati de la 4 puncte de schimb valutar, insa sacul cu valori a fost lasat in masina pe locul din dre
Din neglijenta soferului unei firme din Oradea a disparut aproximativ un miliard de lei vechi. Miercuri seara, banii, in diferite valute, au fost colectati de la 4 puncte de schimb valutar, insa sacul cu valori a fost lasat in masina pe locul din dreapta.
In momentul in care soferul a dorit sa intre intr-o alta societate, a observat ca masina sa avea geamul din dreapta fata spart si o anvelopa taiata, iar un alt autoturism se indeparta in viteza. Furtul s-a petrecut pe una dintre arterele centrale ale orasului, in prezenta catorva zeci de trecatori, care sunt audiati de Politie. Comisarul Liviu Popa a declarat ca exista deja un cerc de suspecti, dintre care cateva persoane sunt de mai mult timp in atentia anchetatorilor, fiind suspectate de savarsirea altor infractiuni. Seful Politiei bihorene a spus ca agentii economici nu au tras invatamintele necesare dupa jaful asupra unei masini a Postei, din august, soldat cu un prejudiciu de 350 de milioane vechi. "Masina firmei Lorant Exchange, condusa de fratele patronului, este o masina civila, care nu a fost amenajata pentru transporturile de valori, iar conducerea firmei refuza sa colaboreze cu anchetatorii, proprietarul chiar afirmand ca poate acoperi usor prejudiciul prin vanzarea unui teren si ca nu intelege insistenta cu care Politia doreste sa stabileasca exact suma furata", a spus comisarul Liviu Popa.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.