Peste 500 de angajati de la SC Cristiro SA - o fabrica de sticla din Bistrita, vor fi concediati pana la sfarsitul acestui an, deoarece firma trece printr-o criza financiara. Societatea va emite decizia de concediere in 5 decembrie, iar incetarea efe
Peste 500 de angajati de la SC Cristiro SA - o fabrica de sticla din Bistrita, vor fi concediati pana la sfarsitul acestui an, deoarece firma trece printr-o criza financiara. Societatea va emite decizia de concediere in 5 decembrie, iar incetarea efectiva a contractelor de munca va avea loc in 28 decembrie. SC Cristiro SA a rezultat din fosta fabrica de sticla din Bistrita, infiintata in anul 1974. Numele actual a fost dat in anul 1990, de cand firma produce in special sticlarie pentru Germania, Franta, Statele Unite ale Americii si chiar Japonia. Din cauza diferentelor de curs leu/euro din acest an compania a inregistrat pierderi de 1,8 milioane de lei (18 miliarde de lei vechi).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.