Certinvest va lansa trei noi fonduri mutuale, dintre care doua axate pe investitii in domeniul imobiliar si unul avand conexiuni cu piata pensiilor private, au anuntat oficialii societatii la un seminar sustinut la Zilele Biz. Cele doua fonduri dedic
Certinvest va lansa trei noi fonduri mutuale, dintre care doua axate pe investitii in domeniul imobiliar si unul avand conexiuni cu piata pensiilor private, au anuntat oficialii societatii la un seminar sustinut la Zilele Biz. Cele doua fonduri dedicate segmentului imobiliar au ca segment tinta categorii diferite de investitori.
Primul fond va fi destinat persoanelor juridice, investitorilor foarte mari de pe piata financiara. Cel de-al doilea este destinat persoanelor fizice, investitia minima fiind de 10.000 de euro. Al doilea fond va deveni investitor in primul, devenind un vehicul prin care si investitorii mici vor avea posibilitatea sa participe la proiectele imobiliare ample. Fondurile vor intra in functiune in cateva luni, aproximativ in luna februarie 2006. Fondul de acumulare pentru piata pensiilor private va fi denumit Plan Euro 300, deoarece investitia minima a fost stabilita la 300 de euro.
Certinvest va lansa, la inceputul anului viitor, propriul indice bursier, denumit BETCERT, care sa includa cele mai lichide actiuni tranzactionate pe piata de capital din Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.