Grupul japonez Toyota Motor a anuntat recent ca ar putea retrage de pe piata 1,5 milioane de autovehicule datorita problemelor cu unele nituri de la motoarele diesel, a anuntat agentia Reuters. Pentru moment, cel de-al doilea constructor mondial de a
Grupul japonez Toyota Motor a anuntat recent ca ar putea retrage de pe piata 1,5 milioane de autovehicule datorita problemelor cu unele nituri de la motoarele diesel, a anuntat agentia Reuters. Pentru moment, cel de-al doilea constructor mondial de autovehicule a anuntat ca va declansa o expertiza amanuntita a modului in care au fost utilizate masinile pentru a vedea daca o astfel de masura radicala se impune ca necesara. Expertiza va presupune retragerea masinilor vandute in Japonia. Daca se va constata ca si cele din Statele Unite au fost utilizate in conditii similare atunci, transmit oficialii companiei, ar putea fi luata decizia retragerii tuturor exemplarelor. Defectiunea anuntata de constructor ar putea fi suficient de grava daca niturile cu pricina sunt sectionate, intrucat aceasta ar impiedica functionarea motoarelor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.