Peste o suta de salariati ai Spitalului de la Poiana Mare au continuat protestele in strada, in noaptea de marti spre miercuri, trei dintre ei fiind amendati de Jandarmerie cu cate 10 milioane de lei. Angajatii sunt decisi sa nu inceteze protestele p
Peste o suta de salariati ai Spitalului de la Poiana Mare au continuat protestele in strada, in noaptea de marti spre miercuri, trei dintre ei fiind amendati de Jandarmerie cu cate 10 milioane de lei. Angajatii sunt decisi sa nu inceteze protestele pana cand nu se va renunta la decizia de inchidere a spitalului. Marti, la Timisoara, Nicolaescu a spus ca angajatii spitalului din Poiana Mare, care au iesit in strada, comit o ilegalitate si exagereaza. La Spitalul de Neuropsihiatrie sunt internati peste 470 de bolnavi, din care 190 sunt spitalizati conform articolul 114 Cod penal (cand autorul unei infractiuni este bolnav mintal ori toxicoman si se afla intr-o stare care prezinta pericol pentru societate - n.red) si 280 bolnavi psihici cronici.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.