Productia totala de cereale estimata pentru 2005, aproape 19 milioane tone, va asigura consumul intern, a declarat pentru Rompres Dumitru Cosmescu, director general in Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale. Potrivit MAPDR, pentru 2
Productia totala de cereale estimata pentru 2005, aproape 19 milioane tone, va asigura consumul intern, a declarat pentru Rompres Dumitru Cosmescu, director general in Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale. Potrivit MAPDR, pentru 2005 este estimata o productie totala de cereale de 18,842 milioane tone, cu circa 5,82 milioane tone mai putin decat in 2004, cand s-a obtinut cea mai mare productie din ultimii 15 ani, circa 24,662 milioane tone. In productia totala de cereale sunt incluse, printre altele, productiile obtinute la grau (7,32 milioane tone) si porumb (9,98 milioane tone). Consumul intern de grau, potrivit datelor furnizate de MAPDR, se ridica la 5,58 milioane tone.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.