Compania Petrom nu va opera majorari la pretul carburantilor in perioada urmatoare, fiind posibile chiar mici scaderi, a afirmat, ieri, ministrul Economiei si Comertului, Ioan Codrut Seres. El a raspuns astfel unei intrebari referitoare la o noua int
Compania Petrom nu va opera majorari la pretul carburantilor in perioada urmatoare, fiind posibile chiar mici scaderi, a afirmat, ieri, ministrul Economiei si Comertului, Ioan Codrut Seres. El a raspuns astfel unei intrebari referitoare la o noua intalnire a reperezentantilor ministerului, in calitate de actionar semnificativ, cu oficialii OMV, avand ca tema discutarea politicii de preturi a Petrom pana la sfarsitul anului.
Compania Petrom este detinuta in proportie de 51% de grupul austriac OMV, in timp ce participatia statului se ridica la 40,74%. Petrom a anuntat, recent, o reducere a pretului la benzina comercializata in statiile proprii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.