Doi bulgari, consumatori si traficanti de stupefiante, sunt anchetati de procurorii DIICOT Constanta pentru detinere de droguri de mare risc, iar un conational de-al lor este acuzat de trecerea ilegala a frontierei, dupa ce in masina lor au fost gasi
Doi bulgari, consumatori si traficanti de stupefiante, sunt anchetati de procurorii DIICOT Constanta pentru detinere de droguri de mare risc, iar un conational de-al lor este acuzat de trecerea ilegala a frontierei, dupa ce in masina lor au fost gasite patru grame de marijuana si un gram de heroina. Ivanov Ivan Milchev, de 27 ani, si Savovski Stefan Nicolaev, de 31 ani, au fost opriti pentru un control de rutina la intrarea in Constanta.
In masina cu care se deplasau au fost descoperite patru grame de marijuana si un gram de heroina, precum si un pasaport portughez fals. Politistii au aflat ca alaturi de acestia trecuse ilegal granita in Romania si Petrov Ivaylo Alexandrov, de 25 ani. Pentru ca au observat filtrele Politiei de frontiera, cei doi au decis sa-l abandoneze pe Petrov intr-un lan de porumb, incercand sa nu dea de banuit. Barbatul a fost prins de politisti cateva ore mai tarziu si dus la interogatoriu, in loc sa ajunga in Germania asa cum isi propusese. Mai mult decat atat, Ivaylo a recunoscut ca avea "ceva probleme" in tara de origine, fiind cautat de recuperatori pentru restituirea unor sume de bani pe care le imprumutase, motiv pentru care a ales sa fuga in strainatate. Dupa ce va fi audiat de procurorii DIICOT, Petrov va fi dus la Negru Voda si predat autoritatilor bulgare. De asemenea, el a declarat ca isi procurase un document fals deoarece nu mai avea acte de calatorie, ca urmare a unei condamnari anterioare pentru o serie de ilegalitati comise pe teritoriul Bulgariei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.